section-a16521e

De ce Asistenta & Tractari Nadlac

Profesionalism | Experienta | Preturi Corecte

Servicii excelente, de calitate si la preturi fara concurenta. Tractari Remorcari si Asistenta Rutiera la cele mai inalte standarde.

Service Auto deschis NonStop in Nadlac, cu o echipa de profesionisti cu peste 10 ani experienta fiecare.

Singurul serviciu de Asistenta Rutiera NonStop Nadlac. Call Center cu operatori profesionisti si amabili.

Asistenta & Tractari Nadlac - Arad

„Companie cu experienta de 15 ani in domeniul interventiilor auto de orice fel. In patrimoniul firmei exista: Service Auto Nadlac , Asistenta & Tractari Auto, serviciu activ atat pe raza judetului Arad cat si din Vama Nadlac in majoritatea tarilor din Europa - Ungaria Austria Germania Cehia Slovacia dar si din alte zone. Experienta noastra cat si utilajele folosite sunt garantia ca avem toate documentele necesare pentru o astfel de activitate . Efectuam tractari cu Autoplatforme sau cu platforme tractate cu 2 sau 3 axe dar si grupate. Preturile negociate la telefon raman neschimbate pana la destinatie. Nu percepem si nu avem taxe ascunse. Totul este intr-un cadru profesional cu soferi atestati si verificati, facturam si plata la destinatie.”

Asistenta Rutiera

Asistenta Rutiera Nadlac si Ungaria

Alegerea unui serviciu de tractari poate fi o grea incercare. La fel ca alegerea unui doctor sau a unui dentist, nu poti merge la oricine€. Din fericire, exista acum Tractari Auto Nadlac. Asistenta rutiera  ofera nonstop servicii de tractari rapide si sigure la cele mai inalte standarde. Majoritatea firmelor de tractari precizeaza ca dispun de polite de asigurare cand in realitate acestea nu exista.

Afla mai multe sau Contact
section-f68c510
section-f68c510

Tractari Auto NonStop

Ce va OFERIM

transport cu platforma corespunzatoare


Oferim servicii de tractare rapidă, amabilă și ieftină în Arad și Nădlac dar și în țări ca Ungaria, Austria, Slovacia, Cehia, Germania. Suntem pe deplin asigurați și suntem în afaceri din 2005. Suntem pregătiți să răspundem tuturor nevoilor dvs. de urgență ale vehiculului 24 de ore pe zi, șapte zile pe săptămână.

section-46536a5
section-46536a5

Asistenta Rutiera NonStop

Deductibles are determined at the time you purchase car insurance on your vehicle. Many insurance companies require a deductible on comprehensive, but sometimes a zero deductible can be offered at an additional cost. If you have hail damage

Fixing Hail Damage

Lucky you! Many insurance policies will only send you a check once the repairs have been made, but some will simply send you the amount of the estimated repair cost minus your deductible.

section-9f1ca0f
section-9f1ca0f

Flood Insurance

Most flood insurance policies require a 30 day waiting period before the coverage is effective. Exceptions include if you've purchased a new home and the closing is in less than 30 days

Why choose CandyCar to help you get flood insurance?

  • Big coverage for a small premium
  • Backed by the Federal government
  • Cover damages not covered by homeowner's
  • Rates tailored to your specific area
section-52053d7
section-52053d7

Accident Insurance

This insurance provides you with a lump-sum payment after an accident to use as you see fit.1 It can help with out-of-pocket expenses such as deductibles, copays, transportation to medical centers, childcare and more.

Accident insurance through your employer may include benefits for:

  • Contact the Police
  • File an Accident Report
  • Collect Information About Your Car Accident
  • Call Your Insurance Company