AsigurariAuto

Accidente Asigurari

Service-ul nostru lucreaza in colaborare cu majoritatea asiguratorilor si oferim servicii de cea mai buna calitate pe baza asigurarilor clientilor nostri.

Garantam ca reparatiile efectuate de noi sunt conform cu cerintele asiguratorilor si a producatorilor care certifica piesele produse de acestia. Pe polita dumneavoastra pot fi incluse in functie de asiguratorul ales de dumneavoastra urmatoarele servicii care pot fi acoperite integral sau partial de catre firma noastra:

Tractare Auto Platforma Arad
Asistenta Rutiera Autostrada A1 Nadlac Arad
Tinichigerie
Re-Asigurare prin biroul nostru de Asigurari Polite RCA
Executii mecanice autoturisme
Recuperare epava din loc greu accesibil.

In caz de accident asigurarea poate atenua mult din costurile ulterioare. Desi in Romania inca nu sunt aceleasi cerinte ca in statele din vest, se pare ca incep sa apara in ofertele asiguratorilor si acest concept nou prin colaborare cu firme de asistenta si tractari auto care ofera serviciul GRATUIT clientilor ce au astfel de carduri PREMIUM

Si la noi exista in raportul de clienti o masura de apreciere si astfel tinem cont de clientii care revin la noi indiferent de ce probleme auto intampina.

Reducerile sunt substantiale si de asemenea persoanele care ne recomanda vor aduce in buzunarele prietenului sau, o reducere de 5% din costuri.

Call Now ButtonSuna Acum